Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håller med om den smaklösa maten

Annons

Vissa gånger har maten varit helt kall när jag fått den på tallriken på Tunadals servicehus, instämmer en insändarskribent. Bilden är från annan ort.

Jag håller helt med dig som skrev insändaren i Bärslagsbladet den 12/7 om att det är ljummen och smaklös mat på Tunadals Servicehus.

Jag har själv ätit där många gånger och inte gillat maten alls. Vissa gånger har den varit helt kall när jag fått den på tallriken. Städningen borde också bli bättre tycker jag, för det är precis som du säger, både kletigt på borden och fläckar på stolarna vissa gånger jag har jag ätit där. Skärpning!

Men det som du skriver om att du tycker att dom borde ha riktiga blommor på borden håller jag inte riktigt med om. Visst, det är fint att ha blommor på borden, men du måste också tänka på att det finns folk som är, precis som jag, allergiska. Jag till exempel tål inte att vistas i lokaler där det är riktiga blommor, jag får huvudvärk på en gång på grund av den starka lukten, och måste gå ut. Fina plastblommor tycker jag är bra på det sättet, för det finns många fina plastblommor man kan köpa som ser ut precis om riktiga.

Kladde72

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons