Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbogabo: Galet hur dottern behandlades på akuten

Annons

Insändarskribenten tycker att något måste vara helt galet på akuten i Västerås.

Hur fungerar akutsjukvården på Västerås lasarett? Fredagen den 12 maj kl 19 kom min dotter in med sitt sjuka barn till akuten. Kl. 02 natten till lördagen fick hon träffa läkaren som beslutade att barnet skulle läggas in. Kl 04 blev de anvisade ett rum, total väntetid nio timmar, vilket jag tycker är helt horribelt.

Inte nog med det, de blev inlagda på isolering så min dotter fick inte lämna rummet och kunde alltså inte gå ner och köpa något att äta, någon mat från sjukhuset blev hon inte erbjuden. Hon fick ringa sin man som var hemma med de andra två barnen och han blev tvungen att åka in med mat till henne också det helt horribelt.

Hon fick ringa sin man som var hemma med de andra två barnen och han blev tvungen att åka in med mat till henne också det helt horribelt.

Hur tänker personalen på akuten? Vården var annars bra. Efter två dagar fick de lämna sjukhuset. Så fråga ett till ansvariga chefer hur sköter ni ert jobb? Något måste ju vara helt galet. Fråga två till ansvariga landstingspolitiker har ni någon aning om att det fungerar så uselt? Nu vill jag ha ett svar vad ni tänker göra åt detta, gärna i denna tidning.

Mina funderingar börjar luta åt att om man inte kommer tillrätta med dessa problem så kanske det skall vara en annan aktör som tar över driften av Västerås lasarett.

KA, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons