Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jonas Hallberg startar egen Youtube-kanal på tre språk: "Kommer bjuda på oss själva i 190"

Köpingssonen, kändisstylisten och TV-stjärna Jonas Hallberg lägger ytterligare en titel till alla sina övriga: Youtube-profil.

Annons

På annandagen lanserade Jonas Hallberg och hans mexikanske pojkvän Antonio sin nya kanal på videosajten Youtube – kort och gott kallad "#jonasochantonio".

Här finns Jonas Hallbergs nya Youtube-kanal

Jonas Hallberg bor sedan en tid i Mexico City och det är där sändningarna kommer att ha sin bas. Tittarna ska få följa parets vardagsliv, lära känna "döttrarna" (hundarna Foxy och Chiquita) och lära sig om det mexikanska köket när Antonio lagar mat.

Läs mer: Jonas Hallberg visade pojkvännen Köping

Andra inslag blir olika resor runt om i världen, när Jonas Hallberg testar olika saker, som att äta insekter vilket är populärt i Mexiko, och ett hemligt inslag varje vecka med Jonas och någon kändis som gör olika upptåg.

– Antingen älskar man programmet eller så hatar man det. Vi kommer verkligen att bjuda på oss själva i 190 och bjuda på så mycket från Mexiko, säger Jonas Hallberg om programmet.

– Lite speciellt blir det för vi kommer att blanda språken, jag pratar svenska, jag och Antonio pratar engelska med varandra och Antonio pratar spanska. Men det är bara att hänga med!

Under våren har Jonas Hallberg gjort fortsatt tittarsuccé i TV7 tillsammans med Tony Irving i andra säsongen av populära Camping queens, där duon åkt landet runt på husbilssemester och träffat olika kändisar längs vägen.

Jonas Hallberg.

Läs mer: Jonas Hallberg lever fäbodsliv i TV7

Se alla avsnitt av Camping queens här

Mer läsning

Annons