Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wells och Källgren spelar julmusik i Pingstkyrkan – och gör jul-tv för SVT

SVT:s stora julmusikprogram ska spelas in i Västerås – med artister som Robert Wells och Sofia Källgren.

Sveriges Televisions konserter med julmusik väntas dra storpublik – inspelningen ska ske i Pingstkyrkan på Oxbacken i Västerås. Konserterna visas den 23 december samt på julafton. TV-inspelningen kommer att äga rum inför publik den 30 november.

På scen kommer några av Sveriges mest uppskattade artister att sjunga och spela: musikern Robert Wells, sångerskan Sofia Källgren och artistduon Triple & Touch.

Sofia Källgren och Robert Wells har spelat tillsammans förr: bland annat i Melodifestivalens deltävling 3, i Luleå, 2003, med låten My Love.

I julkonswerten medverkar dessutom a cappella-gruppen Dynamic Vocal och The Masters Voice som av många rankas som en av Sveriges bästa gospelkörer.

Programledare kommer Nils Börge Gårdh att vara – ett välkänt ansikte som under flera år presenterat gäster och kristen sång under rubriken ”En sång om glädje”. Fotnot: En tidigare version av denna artikel angav felaktig månad för inspelningen. Rätt är 30 november. VLT beklagar misstaget.