Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortsatt kaosvid Kungsörsbagarna

”Vi trodde vi upplevt allt, men det fortsätter varje dag”, säger en anställd vid Kungsörsbagarna. I dag, måndag, fick polis medla mellan Kungsörsbagarnas företrädare och den utkörda personalen.

Annons
Leveransbilarna kördes kors och tvärs på bagerigården innan alla förare fick klart för sig att de skulle återlämnas till leasingföretaget.

De uppmärksammade turerna runt Kungsörsbagarna fortsätter. I idag, måndag, var de anställda vid Kungsörsbagarna beordrade att finnas på plats 08.00 för att återuppta bakandet. 08.30 kommer en okänd man, som anlänt med kvällståg och bott på vandrarhem under natten. Utan att uppge namn och bakgrund körde han de anställda på porten och bad dem gå hem.

Den upprörda stämningen och mannens ovilja att legitimera sig gjorde att en polispatrull kom till platsen för att medla.

Senare under förmiddagen fortsatte kaoset då de nya ägarna ville ställa undan och låsa de leasade leveransbilarna. Leasingföretaget fick dock veta vad som höll på att ske och beordrade att de fyra skåpbilarna genast skulle köras till uthyrningsföretaget i Eskilstuna. Leasingföretaget hävdade att man inte hade kontrakt med bageriets nya ägare.

Mer i tisdagens Bbl/AT.

Mer läsning

Annons