Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tobaksrånare grepsmellan Arboga och Köping

En anställd blev slagen i huvudet med en kofot när beväpnade män rånade ett tobakslager på Saltängsområdet i Västerås i natt. Två av rånarna greps senare på E 18 mellan Köping och Arboga.

Annons

Strax före klockan 3 i natt skedde ett väpnat rån mot ett tobakslager på Saltängsrområdet i Västerås. Fem maskerade män tog sig in på lagret och hotade de anställda med bland annat pistol och kofot.

En anställd blev slagen i huvudet med kofoten. Enligt polisen fick han en sårskada som senare syddes. Flera ur personalen bakbands med buntband, men de lyckades ändå larma polisen.

Gärningsmännen stal tobaksvaror och lämnade platsen i en två bilar, varav en var en ljus skåpbil, hyrd från OKQ8. En polispatrull upptäckte skåpbilen på E18 utanför Hallstahammar, och senare stoppades den mellan Köping och Arboga.

Bilen var lastad med en större mängd tobaksvaror, och två män greps. De ska förhöras och anhålls troligen under tisdagen. Polisen söker efter de övriga tre männen, och efterlyser allmänhetens observationer. Rånarna kan ha setts i Hacksta eller på E18 från halv 3 i natt och framåt.

Mer läsning

Annons