Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publikrekordpå Himlabacken

Sång i Himlabackens fjärde upplaga gynnades av ett bra väder. Detta innebar i sin tur ett nytt publikrekord med närmare 4000 åhörare från när och fjärran.

Annons
Himlabacken 2010. Molly Sandén sjöng allsång med Martin Lindholm, som kommit från Stockholm för att se sin idol.

Men så var också artistuppbådet mycket starkt med Shirley Clamp och Molly Sandén förutom fyra av våra lokala framtidslöften.

Rönnas Treo höll i presentationerna på sitt, som vanligt, speciella sätt med intervjuer, egna sånger och faxmeddelanden. De båda schlagerstjärnorna svarade var och en för tre egna låtar, förtjänstfullt uppbackade av husbandet White toast. Molly Sandén var först ut. Naturligtvis sjöng hon Så vill stjärnorna från förra årets Melodifestival. Shirley Clamp var inte sämre. Med ålderns rätt framförde hon två melodifestivallåtar. De båda var Min kärlek från 2004 och Att älska dig från 2005. De båda schlagerstjärnorna var mycket populära. Inte minst gällde det den yngre publiken. Kön till autografskrivandet var mer än lång.

Först ut bland de lokala artisterna var trettonåriga Mikaela Loord Nilsson med sången Om du vågar. Hon fick mycket välförtjänta applåder efter sitt framträdande, något hon var väl värd. Måns Brorson sjöng ett medley på Michael Jacksonlåtar. Sofia Haglund framförde All by myself medan Olivia Strömberg hade valt att sjunga The show must go on. Dessutom fick alla fyra tjänstgöra som allsångsledare.

Mer läsning

Annons