Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många småstölder

Under de senaste dagarna har polisen tagit emot flera anmälningar om stölder och inbrott i regionen. Händelserna ser dock inte ut att ha något samband.

Annons

I fredags förmiddag bröt sig någon in via altandörren på en villa på Bergtallsgatan. Bytet blev bland annat en plånbok och ett antal smycken.

Någon gång under fredag eller lördag bröts sig någon in i ett källarförråd på Tunadalsgatan. Förövaren tog bland annat med sig en dator.

En sommarstuga i Bråten utanför Kolsva har någon gång under hösten drabbats av inbrott i ett uthus. Röjsåg och motorsåg finns bland annat på den långa listan av arbetsredskap som försvunnit.

Från ett källarförråd på Stora gatan försvann under helgen ett skidställ, halsdukar och andra vinterkläder.

På Barnhemsgatan har en kvinna sett hur en okänd kvinna gått in på grannens tomt och tagit fler krukor och andra trädgårdsdekorationer, lastat dem i en barnvagn och försvunnit från platsen. Händelsen inträffade tidigt i fredags morse och målsägande har i polisanmälan uppgett att det inte var första gången saker har försvunnit från trädgården.

En villaägare vid Mälartorget fick i torsdagskväll besök av två för honom okända män. De sa att de hade en gemensam vän och blev därför insläppta. Inne i köket låg det 400 kronor framme som männen försökte ta, men de hindrades och avvek sedan från platsen.

Mer läsning

Annons