Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lugnt Valborgsfirandei Västra Mälardalen

En ung man blev slagen i huvudet med en flaska. Det var det allvarligaste brottet under helgen, som polisen betecknar som mycket lugn i våra trakter.

Annons

Polisen hade mycket folk igång på Valborg, vilket kan ha bidragit till den rätt lugna stämningen. Inget allvarligt brott rapporterades under Valborgskvällen. Tolv alltför berusade personer omhändertogs, varav två var minderåriga.

Flaskmisshandeln inträffade i fredags, och alltså inte under själva Valborgskvällen. Det var två yngre individer som kom ihop sig vid en fest i en lägenhet på Mjölnaregatan. En av dem, i 25-årsåldern, greppade då en flaska och slog i huvudet på den andre. Offret klarade sig dessbättre med lindriga skador.

Ett par stölder har också anmälts till polisen. Mitt på dagen i lördags drabbades en boende på Kolsvagatan av ovälkommet besök. Lägenhetsinnehavaren var ute en stund, och hade glömt att låsa dörren. Då passade en tjuv på att kliva in och lägga beslag på en dator och en mobiltelefon.

Och i söndags, slutligen, begicks ett bilinbrott på Skogsängsgatan. Ur bilen, en Volvo 940, stals bland annat ett bilbatteri.

Mer läsning

Annons