Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk och skadegörelsefacit efter bråkig helg

Småbråk och skadegörelse bland anmälningarna efter helgen.

Annons

En anmälan för olaga vapeninnehav hör till de grövre brotten när helgen summeras av Köpingspolisen. Det var vid ett besök i en lägenhet på Västeråsvägen på fredagskvällen som polis kände doften av pepparsprej. Vid en undersökning visade det sig att en av personerna i lägenheten hade en förpackning sprej i ryggsäcken. Eftersom det är förbjudet för privatpersoner att inneha pepparsprej, föreligger nu misstanke om olaga vapeninnehav. Polisen var kallad till lägenheten därför att grannar klagat över högljutt firande.

Natten mot söndagen fick polis ingripa sedan en man och en kvinna varit inblandade i ett bråk på Stora Gatan. Mannen uppges bland annat ha kastat sin fru i gatan, vilket föranleder misstanke om misshandel.

Tidigare på lördagskvällen uppstod bråk i en lägenhet på Humlegårdsgatan. Där gick det så vilt till att en fönsterruta krossades i lägenheten och även entrén utsattes för skadegörelse, vilket polisanmälts av fastighetsägaren.

Vid en ungdomsfest på en adress på Scheelegatan beslagtog polisen öl i en väska tillhörande en minderårig festdeltagare. Misstanke finns om brott mot alkohollagen.

Mer läsning

Annons