Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En revyårgång väl värd att besöka

Enorm säkerhet i agerandet, replikerna satt där de skulle på genrepet. 30:e revyn sedan starten är en av de bästa för Arbogas revygäng.

Annons
Fobier. Jens Magnusson, Sofia Grill, Christian Söderberg, Anna Lindgren Törnkvist och Micke Lindén gav prov på hur fobier påverkar.

Ett bra genrep brukar betyda att premiären inte blir som de medverkande har tänkt. Men efter att ha övervarat torsdagens genrep, vågar tidningens utsände garantera att premiären blev lyckad, eller hur? Aktörerna utstrålade en enorm säkerhet, replikerna satt där de skulle, musiken var utmärkt liksom sånginslagen och danserna. Dessutom håller revyn genomgående ett högt tempo utan några speciella longörer

Årets upplaga är en traditionell nummerrevy med ett fyrtiotal inslag, inslag som behandlar både smått och stort i Arboga och ute i stora världen som till exempel i Köping och Kungsör.

Lokala politiker och kändisar är en tacksam måltavla för en revy. ArbogaRevyn är i detta fall inget undantag. Men texterna är inte så elaka, att de bör avskräcka ett besök av dem som får sig en känga.

Läs mer i måndagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning

Mer läsning

Annons