Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efterlyst för knivskärning ännu fri

Förhören fortsätter med misstänkta och vittnen efter det stora bråket i lördags kväll, då en person knivskars allvarligt. Den gärningsman som är efterlyst har ännu inte hittats.

Annons

Det var sent i lördags kväll som en privat fest i Ladubacksskolan urartade i ett storbråk. Flera polispatruller fick ett hårt jobb med att dämpa stämningen.

– Det handlade vad vi förstår om en ungdomsfest, dit det kommit mer folk än de som arrangerade räknat med, säger Jan Sjöberg på Köpingspolisen.

En man i 20-årsåldern från Stockholmstrakten blev knivskuren när han försökte avstyra ett bråk mellan andra personer. Han fördes allvarligt skadad till sjukhus, men hans tillstånd är stabilt och enligt polisen inte livshotande.

Två män, 26 respektive 21 år gamla, greps och anhölls senare misstänkta för grov misshandel. En tredje man är anhållen i sin frånvaro och hade på måndagseftermiddagen ännu inte gripits. Samtliga tre misstänkta är från Arboga.

– Vi fortsätter nu förhören med de anhållna och med vittnen. Det finns många sådana, det var ju som sagt mycket folk på festen säger Jan Sjöberg.

Flera andra anmälningar om misshandel har också gjorts av andra festdeltagare.

Mer läsning

Annons