Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilist försökteköra på familj

En man försökte under tisdagseftermiddagen att köra på en familj i Vasastan. Föraren uppger att de krossat hans bilrutor. Familjen säger att de var ute på promenad.

Annons

Upprepade gripanden och flertalet anmälningar blev resultatet efter att rutor krossats på en bil i Vasastan under tisdagseftermiddagen. Vem som krossat rutorna och hur det har skett finns det delade meningar om. Enligt målsäganden, en familj från Arboga, var de ute och promenerade när föraren, en man i 60-årsåldern från Helsingborg, plösligt försökte köra över dem.  Försöket, som misslyckades, anmäldes till polisen och strax därefter kunde mannen gripas.

Här kunde den dramatiska historien slutat, men bara några timmar senare, klockan fem på eftermiddagen, upphävdes gripandet och mannen var åter på fri fot.

- Bråket fortsatte på en restaurang. Det var samma personer som var inblandade. Bilägaren hotade dem och greps på plats – för andra gången samma dag, berättar Christer Sjöberg från närpolisen i Arboga.

60-åringen drog på sig flera anmälningar för grov misshandel. Själv har han anmält anmälarna för skadegörelse.

Jan Sjöberg på länskrim, berättar att polisen under onsdagseftermiddagen försökt få tag i en tolk för att förhöra de inblandade närmare.

- Vi ska även dokumentera platsen och höra vittnen från restaurangen.

Mer läsning

Annons