Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arboga kommun avslutar alla kontakter

Arrangören meddelades i februari att kommunen inte skulle delta i årets Arbogamässa.
Ändå finns både Arbogabostäder och Vasagymnasiet med bland de utställare som i går presenterades av Ramberg och Co. Nu tar kommunen hjälp av en advokatfirma för att stoppa marknadsföringen och de ekonomiska kraven.

Annons
P-O Ramberg framför de skyltar där han använder kommunens vapen. Det gillar inte Arboga kommun och har därför tagit advokathjälp för att stoppa Ramberg.

På bilden här intill syns arrangören Per-Olof Ramberg posera framför skyltar där det gamla stadsvapnet finns med som ytterligare en marknadsföring av mässan. Detta görs trots att kommunen tydligt uttryckt att varken kommunen som sådan eller någon av dess funktioner kommer att ställa ut på årets mässa.

Per-Olof Ramberg anser å sin sida att två bindande avtal har slutits.

Bakgrunden är ett beslut som togs av bland annat kommunstyrelsen i februari. Kostnaden för marknadsföringen under 2011 gicks igenom och beslutet blev att inte delta i årets Arbogamässa. Kommunalrådet Olle Ytterberg skrev därefter ett brev till Per-Olof Ramberg, daterat 23 februari, och berättade att kommunen avstår från deltagande.

Läs mer i tisdagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning

Mer läsning

Annons