Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Värme och gemenskap på Familjecentralen

 
Folk
Visa alla artiklar

Det är glädjefyllda toner som kommer från både små och stora munnar under Familjecentralens sångstund för barn mellan ett och två år. I rummet intill passar de mindre barnen med föräldrar på att umgås i Babycaféet. Det är en helt vanlig fartfylld dag på Familjecentralen i Arboga.

Annons

Sanna Fries och Jenny Pettersson klär på sina döttrar Linnea och Amanda jackor och mössor. De har varit på den tidigare sång-

stunden för de allra minsta och nu har både hunger och trötthet slagit till hos de små och det har blivit dags att gå hem till lunchen.

– Jag går hit minst en gång i veckan. Dels börjar Linnea, 10 månader, få utbyte av andra barn och sedan tycker jag att det är roligt att lära känna andra mammor och pappor. Vi är nyinflyttade från Leksand så det betyder mycket att få träffa nya människor och bygga upp ett nytt kontaktnät, säger Sanna.

Sanna får medhåll från Jenny som har fullt upp med att försöka hålla dottern Amanda, 7 månader, vaken tills kläderna har kommit på.

Camilla Röjerås

Läs hela artikeln i onsdagstidningen!