Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung start på rally-SM för Andreas

Andreas Johansson fick en tuff start på årets rally-SM. Kartläsaren från Kungsör hamnade elva tillsammans med Niklas Karlsson som hade en jobbig helg då han blev magsjuk dagarna inför SM-starten.

Ett tag såg det till och med osäkert ut om 21-åringen skulle komma till start eftersom hans chaufför, Niklas Karlsson, blev magsjuk bara två dagar före SM-starten i Sandviken.

– Därmed fick vi avstå rekognoseringen av sträckorna och i stället bli sängliggandes.

– På lördag morgon var Niklas mage relativt stabil och vi valde att köra tävlingen för att förhoppningsvis kunna ta oss runt, plocka någon poäng och se så att bilen fungerar som den ska, skriver Andreas på teamets hemsida.

Grabbarna lyckades också komma i mål som elva och inkasserade därmed två SM-poäng.

– Det blev inte den start som vi hade hoppats på, men positivt är att vi har fått några mil körträning i bilen och att den har hållit hela tävlingen.

– Det känns bra att få lite förtroende för bilen och nu är hela teamet väldigt revanschsuget inför nästa deltävling som går i Östersund om tre veckor, skriver Andreas Johansson.