Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnorna stöttar ”Bissen”

Mathias ”Bissen” Larsson och hans fru Emma vårdas än på sjukhuset i Västerås efter dödsolyckan i Dalarna för snart två veckor sedan. Nu får familjen stöd från flera idrottsprofiler. Däribland Frida Wallberg och Glenn Hysén.- Det betyder jättemycket för mig, säger ”Bissen” från sjuksängen.

 De senaste dagarna har varit omtumlande för Mathias ”Bissen” Larsson.

- Först överlevde jag en hjärnblödning. Nu har jag dessutom varit med om en frontalkrock. Jag är glad att jag lever, säger en omtumlad ”Bissen”.

Frida Wallberg är en av få personer i Idrottssverige som vet vad Köpingsprofilen går igenom. I juni förra året knockades hon så illa att hon fick en hjärnblödning. Nu är hon en bland mängden idrottsstjärnor som stöttar ”Bissen”.

”Krya på er”, skriver Frida Wallberg på Mathias Facebooksida. Där får han även stöd från fotbollsprofilen Glenn Hysén som skriver ”Va i hel,,, har du gjort nu?????? Krya på dig gubbe!”

- Stödet betyder jättemycket. Det är även ett kvitto på att jag har gjort någonting bra genom mitt jobb att rädda liv. Idrottssverige håller ihop på ett bra sätt, säger ”Bissen”.

Efter en veckas isolering från sin fru på sjukhuset i Västerås är paret nu återförenat.

- Äntligen får vara i samma rum, säger ”Bissen”.

De mesta av tankarna går nu till barnen där hemma.

- Jag har alltid haft Emma där hemma och barnen har blivit vana vid att pappa ofta är trött. Nu är det annorlunda när deras mamma sitter i rullstol. Jag är väldigt glad över att jag har föräldrar som ställer upp.

Dagarna på sjukhuset har varit hektiska enligt ”Bissen”.

- Det är fullt upp med läkarbesök, röntgen och omplåstringar, berättar han.

Stödet hemifrån och från Idrottssverige gör att ”Bissen” och Emma känner värme och inte bara smärta från sjuksängen.

- Många ringer, skickar sms och skriver. Jag vill passa på att tacka så hemskt mycket för allt stöd. Vissa som hamnar i min situation har inte någon som bryr sig. Jag känner ett otroligt stöd. Det betyder jättemycket, säger ”Bissen”.