Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Succéduon klarför IBK Köping

Tunga bitar har nu satts i IBK Köpings lagbygge.
Poängmaskinerna Alexander Jaska och Stefan Andersson har skrivit på för nästa säsong.
Då sticker sportchefen Mikael Nyrhinen ut hakan.
– Jag jobbar för att vi kliver upp i ettan.

Annons
Gjorde 70 poäng förra säsongen. Alexander Jaska producerade 30 mål och 40 assist under fjolårssäsongen med Köpings IBF. Nu har han ritat på för IBK Köping över nästa säsong.

Ettan och trean i tvåans poängliga, Alexander Jaska respektive Stefan Andersson, stod för totalt 132 poäng under fjolårssäsongen. Nu har radarparet valt att fortsätta sina innebandykarriärer i den nya klubben IBK Köping.

– Det är två spelare som hittar varandra bra och besitter stor offensiv spets. Alexander är mer komplett och gör ett oerhört jobb även i det defensiva arbetat, medan Stefan mer är en utpräglad målskytt. Båda gjorde en strålande fjolårssäsong och givetvis hoppas vi att de fortsätter prestera minst lika bra kommande säsong. Det är två viktiga pusselbitar i lagbygget för att förbättra förra säsongens andraplats, säger IBK Köpings sportchef Mikael Nyrhinen.

Tillsammans med redan klara Thomas Norman och Joakim Turunen, bildar Jaska och Andersson en kvartett som kan bära långt i IBKK:s fortsatta lagbygge.

– Det är viktigt att dem går i bräschen för satsningen i den nya föreningen. Det blir konkurrens om platserna och sett till det är det viktigt att vi fått in sådana tongivande spelare, och att vi fått det klart så tidigt, säger Nyrhinen.

Läs mer i tisdagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning!

Mer läsning

Annons