Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rönnby Tigers är ute efter Lindgrens

Västeråslaget Rönnby Tigers jobbar hårt för att förstärka truppen. Här är klubbens två önskevärvningar: Frida och Hanna Lindgren.
– Det är de två spelare som jag helst vill se att vi värvar. De passar in perfekt i gruppen, säger lagkaptenen Karolina Widar.

Annons
Systrarna Hanna och Frida Lindgren.

Innebandyns silly season är i full gång. Rönnby jobbar på flera tänkbara nyförvärv – och kommer att träffa två toppspelare från elitserien inom en tvåveckorsperiod.

– Vi ligger bra till där men jag kan inte säga vilka det rör sig om. Spelarna vill att det ska vara hemligt så länge inget är klart, säger Bosse Hägglöf i Rönnbys sportkommitté.

Dessutom för man kontinuerliga diskussioner med tvillingarna Frida och Hanna Lindgren om en övergång.

Forwardsduon gjorde som bekant ett succéinhopp i Rönnby när klubben tog SM-guld 2010 men valde sedan att gå tillbaka till division 1-klubben Köping.

– Frida och Hanna är alltid intressanta för oss och jag pratade senast med dem för två veckor sedan. Vi får se hur det blir. Vi har förhoppningar om att kunna knyta dem till oss igen, säger Bosse Hägglöf.

Något som även Karolina Widar hoppas på:

– Lindgrens bidrar med extremt mycket energi och är alltid positiva. Som spelare har de det mesta. De jobbar stenhårt och är dessutom målskyttar, säger Widar.

Och forsätter:

– Förra gången kom de in i laget i ett svårt läge (några matcher innan slutspelet) men klarade av det jättebra. Vi vet att de passar in bra i gruppen och har också rätt ålder. Det är de två spelare som jag helst vill se att vi värvar.

Mer läsning

Annons