Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KIS-Löfberg borta säsongen ut

Liberon Eric Löfberg är handskadad.
Och missar resten av säsongen.
– Det känns förjäkligt, inte kul alls, säger han.

Annons

Löfberg backade på en höjdboll, samtidigt som målvakten Mikko Peri åkte ut för att fånga bollen. KIS-duon stötte ihop och krocken blev kraftig.

– Jag vet inte var någonstans jag slog i handen, om det var i Mikko eller i isen, förklarar den unge liberon som fick en fraktur på båtbenet i handen och missar resten av säsongen.

– Det känns förjäkligt, inte kul alls. Känns också att det släppt i år personligen, har utvecklats från i fjol. Jag har fått mer ansvar och det tycker jag är positivt, säger Löfberg.

Kände du pressen på dig att axla Martin Andreassons mantel?

– Efter hans senaste säsonger i klubben, så var det klart jag gjorde det. Men ledningen och Peter (Gustafsson, tränaren) hade inga förväntningar på mig så, säger Eric Löfberg.

Precis som Löfberg tvingades Mikko Peri stå över bortamatchen mot Katrineholm. Smällen tog hårt på keeperns revben, men till kvällens match blir han med.

En av Västanfors viktigaste spelare, Andreas Hjulström, drog på sig ett grovt matchstraff i den 94:e matchminuten senast mot Borlänge-Stora Tuna, vilket gör att han är avstängd i kvällens match.

Mer läsning

Annons