Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KFF förlorade premiären

Köping FF fick sämsta möjliga start i division tre. Gästerna Nordvärmlands FF bemästrade den ojämna planen på IP bäst och vann med 1-3 (0-1).
- Jag tycker att vi spelar alldeles för dåligt, säger lagkaptenen Dennis Boskailo efter matchen.

Annons
Besvikna KFF-spelare efter att Nordvärmland kontrat in 3-1-målet i slutminuterna.

Första halvlekens inledande del präglades av mycket kamp och väldigt lite skönspel. KFF hade övertaget, men det var gästerna som tog ledningen i slutet på första halvlek efter att en lång frispark nickskarvats till en fri Nordvärmlandspelare som behärskat sköt in ledningsmålet bakom en chanslös Glenn Schön i målet. Schön som ersatte Mehdi Khalil mellan stolparna eftersom denne inte hann bli spelklar.

KFF fick sedan en mardrömsöppning på andra halvleken då gästerna tilldelades en straff redan efter en minuts spel. En straff som förvaltades säkert i mål.

Köping fortsatte att trycka på och fick utdelning när Mikael Gustafsson krigade in reduceringen till 1-2. Samme Gustafsson blev sedan utvisad i slutminuterna efter två gula kort.

Nordvärmland kunde sedan på övertid kontra in 3-1-målet och vinna matchen.

- Vi var alldeles för passiva i dag. Vi missade alldeles för mycket passningar och gjorde inte mål på våra chanser. Det håller inte, säger Dennis Boskailo.

Läs allt om matchen i måndagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.

Mer läsning

Annons