Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snabb tillväxt i familjen

 
Folk
Visa alla artiklar

Att bli mamma är en stor händelse i livet, att få barnbarn en annan. Berit Johansson fick sina tre första barnbarn inom loppet av åtta veckor.

Annons

Nu först har alla träffats. Ja, Berit har förstås för egen del hälsat på sina barnbarn som föddes i somras. Men mammorna själva, Köpingssystrarna, har inte haft möjlighet att träffas förrän nu på besök hemma hos morfar och mormor, Gösta och Gun Johansson, i hemstaden.

Det finns förklaringar till allt. Deras är den geografiska spridningen. Ann-Marie bor nämligen med sin make och son i Singapore, medan mellandottern Kerstin och den yngsta Eva-Karin har rotat sig i Hovmantorp respektive Uppsala.

Kontakten har varit intensiv ändå systrarna emellan. Naturligtvis har det faktum att de alla tre blivit gravida – av ren slump dessutom – inom ramen av ett par månader gjort sitt till. De har jämfört graviditeter via dator och telefon. Och kunnat konstatera att i Singapore ser mödravården annorlunda ut.

Läs mer i Bbl/AT den 31 december.