Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nära sin kärlek

Artikel 6 av 300
Folk
Visa alla artiklar

Jenny Persson var bara 16 år när hon fick sitt första barn, Nu har hon hunnit bli 39 år och mormor. Jenny är ensamstående, men har hittat en blivande livskamrat. Jenny är född i Linköping och uppvuxen i Västerås. I Köping har hon bara bott ett år. Flytten gjorde hon för att komma närmare sin blivande livskamrat.

Annons

Jenny har varit otursförföljd på senare år. Bland annat fick hon en whip-lashskada, efter fall, och går för tillfället sjukskriven.

–Innan har jag först arbetat på Scania i Linköping samt varit försäljareav tvättmedel och husgeråd. Försäljningsjobbet passade bra för jag har lätt för snacka med folk. I sommar tar Jenny det lugnt och bara njuter av solen. Det blir väl bara någon utflykt till Västerås och Eskilstuna samt bad vid Malmön i Köping och Jägaråsen i Kungsör. Jenny är trebarnsmamma. Alla är pojkar. Två är vuxna och en bor kvar hemma. Barnbarnets föräldrar bor i Linköping och ytterligare ett barnbarn är på väg. Jennys mamma bor Västerås och är ofta på besök. Den här dagen är de tillsammans på besök i Kungsör. En fika har det hunnit bli och det blir kanske också ett bad.

Alla artiklar i
Folk

Roligt med leran

Frank Larsson är 4 år och gillar motocross.