Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Linn Karlsson fyller 30 år

Annons

Linn Viola Karlsson är född och uppvuxen i Kungsör, där hon fortfarande bor.

Hon trivs väldigt bra i den lilla orten, där även resten av hennes familj finns, syskon och numera även pappa. Hennes mamma dog för två och ett halvt år sedan, en förlust som har varit svår men som familjen tillsammans stöttat varandra i.

Att ha nära till varandra och ta hand om varadra är en viktig del för Linn då familjen har en betydande roll i hennes liv.

Som ung gick Linn omvårdnadsprogrammet på Ullvigymnasiet där hon utbildade sig till undersköterska. Hon har arbetat inom svenska kyrkan och äldrevården, samt på olika gruppbostäder. Sedan tio år tillbaka jobbar hon som personlig assistent i Kungsörs kommun. Att jobba med människor är något hon älskar.

Teatergruppen Solstrålarna från Kungsör som håller till på Hagateaterni Köping står henne varmt om hjärtat. Linn är med och hjälper till och deltar som gästskådespelerska.

Det man ger får man åter tillbaka, är ett mottohon använder. Ge kärlek och du får dubbelt tillbaka.

Tidigare i sitt liv spelade Linn fotboll i KB. Numera är hon aktiv i Kungsörs ridklubb, där hon sitter med i tävlingskommittén samt rider ett par gånger i veckan.

En stor dröm hon har haft är att utbilda sig till massör eller till barnundersköterska med inriktning mot nyfödda och sjuka barn.

Linn beskriver sig själv som kärleksfull, omtänksam och glad, även en människa med ett stort hjärta.

Sin högtidsdag i sommar firas i stillsamhet med familjen för att ladda upp med ett dunder och brak-kalas till sensommaren/hösten för vännerna.

Mer läsning

Annons