Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sista chansen att få med en bild i Månadens bild-tävlingen

 
Månadens bild
Visa alla artiklar

Ladda upp en bild och ta chansen att tävla i Bbl/AT:s Månadens bild. I dag är det 30 september och sista dagen att skicka in bilder till läsartävlingen, där den vinnande fotografen belönas med tre trisslotter.

Anmäl text- och faktafel

Sensommar och inledning på hösten. September har varit en variationsrik månad och så här på slutet har höstens färgexplosion inletts. Någon morgon har det varit nere på nollgradigt, eller rent av minusgrader, och då blir det härliga färger i trädens lövverk. Allt från lite blygsamt gula björklöv till vildvinets ilsket röda blad.

Har du inte redan ett antal sköna bilder i kameran eller i telefonen, så passa på under september månads sista dag. I morgon är det oktober och då inleds en ny tävlingsomgång.

Du deltar genom att ladda upp bilder via den HÄR LÄNKEN.

Förra månaden vanns tävlingen av Köpingbon Kai Graversen med bilden på en tistelfjäril, som han fångade på Stora torget i Köping.