Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polis söker skåpbilsförare i samband med allvarlig mc-olycka

I söndags inträffade en mc-olycka i centrala Arboga. Motorcykelföraren skadades allvarligt, nu söker polisen vittnen till händelsen. Specifikt en förare av en silvergfärgad skåpbil.

Det var vid 11-tiden i söndags den 18 juni som en man i 50-års åldern körde in i en lyktstolpe med sin motorcykel. Mannen uppgavs ha fått olika frakturer i olyckan. Polisen i Västra Mälardalen berättar nu att mc-föraren blev allvarligt skadad, med skador även på ryggraden.Motorcyklisten har uppget att han väjt in i stolpen. Polisen har talat med vittnen till händelsen, men söker nu också en silverfärgad skåpbil av märket VW.

– Denna bil ska ha varit närmast att se eller varit inblandad i olyckan. Vi söker alltså föraren av en skåpbil, silverfärgad VW som svängt ut ifrån Köpingsvägen, samtidigt som mc-föraren kom på Tulegatan. Vi söker föraren som vittne, säger Tommy Andersson på polisen i Köping/Arboga.Föraren av skåpbilen eller andra som kan ha bevittnat olyckan får gärna ringa in till polisens tipstelefon 114 14 och fråga efter utredaren Sören Karlsson.

Läs även: Fler mc-olyckor i Arboga

Läs också: Motorcykelolycka på E18