Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Partier utmanas att plocka skräp i Kungsör

Rent. Kungsörs kommun är en Ekokommun och ska fungera som drivande aktör och föregå med gott exempel i arbetet för en ekologisk hållbar utveckling.

De senaste åren har kommunens miljöarbete prioriterats ner och Centerpartiet saknar både vilja och ambition inom miljöområdet.

Kommunens tidigare miljöråd har lagts ner och satsningar inom miljöområdet lyser med sin frånvaro.

Eko-kommunen Kungsör firar Världsmiljövecka i samband med FN:s världsmiljödag den 5 juni. Kungsörs kommun har dock valt att inte dela ut det sedvanliga miljöpriset. Mycket beklagligt tycker vi när vi vet att det finns flera organisationer, företag och kommunala verksamheter vars arbete är värt att uppmärksamma.

Världsmiljöveckan blir i alla fall av och det är vi glada över!

Centerpartiet Kungsör kommer att fira veckan genom att delta i Håll Sverige Rents kampanj #ettskräpomdagen och vi utmanar övriga partier i Kungsör att göra desamma. Använd #ettskräpomdagen #Kungsör. Detta är en del av den globala kampanjen Let´s do it! Word Cleanup. Genom ord och handling kommer vi den här veckan uppmärksamma miljöfrågor i vår egen närmiljö. Vi kommer att delta på några av kommunens egna evenemang men framförallt plocka skräp i Kungariket Kungsör.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel