Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem stjäl dörrkrans?

Annons

För några dagar sedan upptäckte jag att någon gått in på vår tomt, upp på vår trappa och helt fräckt plockat ner vår dörrkrans från dörren och bara gått (eller åkt) därifrån med den! Man får tydligen aldrig sluta bli förvånad.

Det var en grön, hjärtformad krans med röda bär och stor, röd rosett. Inget av något högre pengavärde, eftersom jag gjort den av kvistar från trädgården.

Det är bara själva grejen, varför får inte vi ha fint vid vår entré hur mycket vi själva vill? Hur kan någon störa sig så mycket att man gör en sådan sak?

Vi bor på nordöstra sjukhusgärdet, vid gångbron, och här passerar mycket folk, kanske har någon sett något? Kanske har någon en ”ny” dörrkrans, eller kanske ligger den slängd någonstans. Själv har jag letat i närområdet utan framgång.

Hoppas du som snott den läser och skäms, ville du också ha en hade det räckt att fråga, man själ bara inte! Saken är polisanmäld, men vad hjälper det?

Lämna tillbaka kransen på samma adress där du tog den i stället, så kanske ditt (eventuella) samvete renas lite och jag blir lite gladare.

Ledsen och besviken, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons