Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad gör han för KAK?

Annons

I KAK-regionen har vi sedan förra valet varit begåvade med en ”egen” riksdagsman. Han företräder vår region i den sittande alliansregeringen, Centerns Jörgen Johansson.

Inför det förestående valet i september vore det bra för väljarna i KAK att veta vad han har gjort och i framtiden vill göra för ”sin regions” invånare.

I stället för en programförklaring för sin insats för regionen, ägnar han sin insändare (11/5) åt en övergripande beskrivning av Stockholms trafikproblem.

Utöver detta klandrar han sina politiska motståndare – den rödgröna alliansen – för dess interna politik och hur de avser att lösa sina politiska motsättningar. Detta problem kan han gott överlåta till dessa tre partiers ledningar att lösa.

Väljarna i KAK vill säkert hellre veta varför de skall rösta på Johansson. Det räcker inte med att presentera sig som riksdagsledamot och vice ordförande i Mälardalsrådet.

Enbart titlar är ingen merit för att bli omvald i ett riksdagsval. Man måste ha presterat något för sina väljare. Det kan också behövas en beskrivning av vad han avser att göra för sina väljare i framtiden om han vill bli omvald.

Jag utgår ifrån att han inte ser stockholmarna som mer värdefulla som röstunderlag än den egna regionens invånare.

S.Å. Skog, S, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons