Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad gjorde polisen?

Annons

När jag 17 november vid 18.30-tiden i mörker åkte E 18 mot Västerås och passerade Big Inn i Köping upptäckte jag en bil stånde i färdriktingen med vare sig varningsblinkers eller belysning påslagen.

Trots att varningstriangel var utställd reagerade vi kraftfullt på den trafikfarliga uppställningen. Jag anmälde detta omedelbart till polisen. Där upplystes att detta anmälts tidigare och att en patrull var på väg.

Med bilen stod fortfarande kvar när vi passerade platsen igen tre timmar senare. Hade någon polis överhuvtaget varit till platsen, eftersom bilen fortfarande stod kvar lika trafikfarligt som tidigare? Här är det fråga om en Europaväg och inte en enskild grusväg.

Detta skulle enligt min mening vara nog skäl att omedelbart flytta bilen. Kostander kommer i andra hand mot räddande åtgärder. Om nu polisen bedömt detta vara en harmlös uppställning tycker jag att man borde inleda en utredning om försummelse.

Vi som åkte i bilen var alla mycket vana bilförare och kunde väl bedöma situationen. Är det över huvudtaget lönt att anmäla dylikt när inget görs från polisen. Vi ville inte ha det dåliga samvetet att inte ha gjort något om olyckan varit framme.

Hjälpsam, Lindesberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons