Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slänten kyrkan glömde

Annons

Så är våren här med allt vad det innebär, värme, sol, regn, knoppar, trädgårdsarbete och annat trevligt.

Det som också återkommer är dålig skötsel av kyrkans slänt mot Torggatan i Köping, den fortsätter att se ut som den gjort de senaste åren, fast värre.

Vi som bor i närheten uppskattar inte den nya faunan som breder ut sig i form av fler och fler ungträd, ogräs, papperskassar, tomflaskor och annat nytt som tittar fram när snön försvinner.

Jag har tidigare skrivit insändare i frågan utan att få något svar från kyrkogårdsförvaltningen, även ringt utan att få ordentliga svar.Det känns lite märkligt

att jag som medlem i föreningen inte kan få en ordentlig återkoppling på mina frågor. Det kanske är så att föreningen inte är intresserad av vad jag som medlem tycker?

Jag har också tidigare skrivit och framfört min uppfattning om att det i de flesta delar fungerar bra och ser bra ut på kyrkogården, men den här delen förstör helhetsbilden och det kan väl inte vara så svårt att åtgärda.

Det skulle samtidigt vara intressant att få reda på vad det är för djur som gräver gångar i slänten, är det råttor eller? De små högarna på trottoaren nedanför talar för att det kanske inte bara är ett djur som trivs.

Köping

Monica Hultberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons