Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Satsa på gamla och barn

Annons

Läste att Köping går med många miljoner i vinst! Hur kan ni politiker vara stolta över att ha sparat in på bland annat personal på skola, förskola och äldreomsorg?

Läste om gamla som inte fick komma ut på grund av för lite personal. Köping har blivit känt i landet som stan där alla droger finns med allt vad detta för med sig.

Hur kan ni vara stolta över hur överskottet blivit till? Hoppas nu att ni tar av detta överskott och rättar till problemen som finns i vår stad! Att blunda för problemen är ingen bra lösning.

Satsa på kompetenshöjning så att all personal på våra förskolor får samma lön för samma arbete. Det är en satsning fram i tiden då det kommer att behövas mer personal på förskolorna. Och barnskötarna som har sådan kunskap, var rädd om den kunskap och erfarenhet de besitter. Andra orter har redan insett detta, lär av dem! Att öka personalen på äldreboenden behövs också, de som byggt upp detta land skall väl ha en värdig ålderdom?

Ni beslutsfattare är skyldiga att sätta er in i vardagen hos dem ni tar beslut för. Inför en vecka då ni är med på skolor, förskolor och äldreboenden så att ni ser den verklighet som ni inte verkar veta ett dugg om.

Det skulle vara ett krav för er som vill jobba med att styra vår stad! Man kanske inte skulle få sitta i styrande ställning mer än en viss tid, då skulle det vara mer viktigt för er att lyssna på oss som arbetar ute på olika institutioner i Köping.

Nå Köpings politiker, vad tycker ni?

Folkets röst, Köping

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons