Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Posten ska inte gynna vissa

Annons

Detta är Posten filosofi: ”För oss innebär begreppet hållbar utveckling en samtidig strävan efter ekonomisk lönsamhet, socialt ansvarstagande och ett aktivt miljöarbete.”

Man undrar då vad som stämmer i försäljningschef Ove Erikssons svar (3/12)? Ekonomisk lönsamhet? Jo det stämmer ju. Socialt ansvarstagande? Nej, det stämmer ju inte alls, här bryr man sig inte ett dugg om gamla och sjuka i vissa områden.

Och varför tar Posten rollen att styra sin verksamhet mot en enskild privat handlare, och som gagnar denne till fullo på bekostnad av tidigare handlare som haft posthantering?

Visst är det konstigt Arbogabor. Nej nu får vi visa vad som sker. Någon post till mig kommer jag inte att hämta ut, jag kommer i alla fall inte att handla i denna centralt belägna affär som skall bli postombud.

I stället försöker jag att handla i de affärer som varit oss trogna i många år. Då kanske vi kan få behålla dem, även när storfinansen lägger ner på grund av att den inte fått ihop en miljard i sina privata fickor. Då står vi där med lång näsa!

Nä, handla nu hos de affärer som är i er närhet. För allas vår möjlighet till att kunna handla i vår närhet när vi blir gamla. Tänk till nu. Och som sagt, visst är det märkligt att Posten kan få styra och ställa på detta sätt med våra liv? Man undrar varför?

Kanske ett rätt steg mot ekonomisk lönsamhet är att låta chefer som vill gynna specifikt enskilda handlare få lämna sina anställningar, då tror jag absolut att man behålla sina postombud som finns i dag samt utöka med några till. Utan problem, tror jag.

Arboga

LBJ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons