Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ordning och reda

Annons

I debatten kring hur attraktivt det är att leva och bo i Kungsör har det varit många negativa inlägg på sistone. Det är ju inte lätt att styra en kommun så att alla är nöjda, alltid finns det gnällspikar som vill synas och höras.

Man har ju trott att en stor del av arbetet bland de styrande går ut på att arbeta för att vi invånare ska bli nöjda och vara stolta över att bo i Kungsör.

Men nu när jag sitter hemma och jobbar i min villa en väldigt lugn och fridfull fredag förmiddag, så får jag till min förvåning se en Securitasvakt sätta en parkeringsbot på grannens bil.

Den står fint intill kanten, inte i vägen för någon, blockerar inte den andra grannes uppfart, Men den har faktiskt nosen åt fel håll! Hör och häpna, vilken katastrof – detta kan vi givetvis inte acceptera!

Jag tackar de styrande i kommunen som hyr in Securitasvakter för att stävja sådant! Grannen måste känna att det är jättebra att han för sina skattepengar får bo i en kommun som prioriterar ordning och reda i sådan hög grad!

Att det sedan inte finns några pengar att satsa på skolan och de många ungdomar som har problem med droger och liknande – vad spelar det för roll? Huvudsaken är väl att bilarna parkeras åt rätt håll i villakvarteren!

GK, Skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons