Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Okunskap ersätter kompetens

Annons

Vart är vi på väg? När som helst man läser i tidningen eller lyssnar på nyheter är det problem.

SJ har problem, för det har plötsligt blivit vinter och kommit lite snö. Statens järnvägar har ju styckats upp i ett flertal bolag och det är väl för att fler skall kunna bli chefer.

Dessa inkompetenta personer plus en massa konsulter drar ner på underhållet, och, som det stod i en tidning ”städat bort” en massa reservdelar till tågen bara för att det skulle se fint ut på verkstäderna. Så nu står de stilla. Man kan ju undra hur det är ställt upptill hos vissa.

Posten ska utöka sin service säger, ledningen, lägger ner kontor och drar in på in- och utlämningsställen. Hur nu det kan kallas för att ge mera service.

Apoteken privatiseras för att vi även där skulle få bättre service och billigare mediciner, men vad blir det? De som äger dessa privata apotek skor sig med bidrag från staten (våra skattepengar) och höjer priserna på ett flertal varor. De skor sig med andra ord på sjuka människor, kan man säga.

Det går att fortsätta på det här sättet länge. De kompetenta tas bort och ersätts med helt inkompetent folk och konsulter som ingenting begriper.

Jag kände mig tvungen att lufta mina åsikter efter att ha försökt att åka tåg häromdagen.

Arboga

OH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons