Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Laga belysningen

Annons

Med tanke på att Köpings kommun satsar på ljusprogram och att Kolsva kommundel går med vinst räknar jag med att kommunen ser till att gatubelysningen utmed Bergslagsvägen i Kolsva blir lagad.

Det har varit mörkt under hela vintern från Korsvägen och förbi OK-Q8-macken. Det är två övergångsställen och en fyrvägskorsning på sträckan. Eftersom genomfartstrafiken sällan håller lagstadgade 50 km är behovet av god gatubelysningen stort ur trafiksäkerhetssynpunkt.

Ur trevnads- och säkerhetssynpunkt vore det bra om övrig icke fungerande gatubelysning i Kolsva också blev reparerad.

Jag tycker det är häpnadsväckande att den som är ansvarig för gatubelysning inte kan se till att den också lyser under årets mörkaste period!

Att kommunen som tidigare skyller på att man endast gör översyn en gång om året (och då under den ljusare halvan av året får man anta) är inte acceptabelt i mina ögon. Givetvis måste reparation kunna ske vid behov!

För övrigt håller jag med en tidigare insändare som klagade över att man aldrig får svar från tekniska kontoret, det är tråkigt men sant. Kanske får man bättre respons om man skriver insändare i tidningen i stället för att kontakta tekniska kontoret direkt?

Mea Gustafsson, Kolsva

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons