Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kungsringen skamfläck

Annons

Om det av någon anledning kommer några människor som vill flytta till Kungsör och de färdas längs Kungsringen med den fina Runnabäcken, då kan jag garantera att de inte flyttar till Kungsör.

Det är en skamfläck med de fina rhododendron som planterades för några år sedan mellan Kungsringen och Runnabäcken. I dag ser det ut som ett stort buskage och om jag stannar fordonet eller promenaden blir jag arg och besviken. Kommunen kan inte ens hålla rent och snyggt mellan det färggranna blommorna och all buskvegetation.

Om Kungsörs kommun inte kan sköta detta fina område är det bättre så gräs där. Besvikelsen är stor och bidrager till den bild vi i dag ger våra presumtiva (om det finns några) nya invånare i Kungsör.

Jag vet att det finns anställda i Kungsörs kommun som kan detta med blommor och hur de skall skötas, men uppenbart finns inget ledarskap som kan fördela arbetet och se till att det blir utfört.

Vi har haft en svår vinter som satt sina spår i växtligheten, men att ha ett slarvigt skött blomsterområde är ingen god reklam för vad vi vill. Skärpning krävs…

Kungsör

Lennart Stenberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons