Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Katten följer instinkten

Annons

Man kan verkligen undra om signaturen ”Arg och frustrerad” (27/5) vet vad hon/han talar om. Han/hon ondgör sig verkligen över våra älskade husdjur katterna.

Vet signaturen inte att katten faktiskt är ett rovdjur och har alltid varit. Den jagar för att överleva, det är ju kattens instinkt.

”Arg och frustrerad” påstår sig inte ha sett en ekorre på flera år. Då tycker jag att signaturen ska bege sig till badhuset i Köping. Där, på parkeringen, vimlar det av ekorrar. De springer kors och tvärs.

För övrigt är ekorrarna också rovdjur, och riktigt elaka sådana. De klättrar upp i fågelbon och snor fågelägg, men det skriver du inte en rad om.

Tycker du inte att det är bra att grannens katt fångar råttor? Då kanske du slipper få in råttorna i ditt hus. Vi har katt och ingen i vår omgivning har gnällt så som du gör. Hur många år har katten funnits? Jag såg ett program om katter på tv härom kvällen.

Ett råd: Gör i ordning en sprutflaska med vatten och när grannens ”elaka” katt kommer, går du ut och sprutar vatten på den, det brukar hjälpa.

Ett annat sätt för att slippa katter är att flytta till skogen! Men då kommer väl de stackars rådjuren och äter upp dina blommor och då blir du väl också arg.

Sonja Klarström, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons