Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan det bero på folkpartisterna?

Annons

Svar till Anders Cargerman och Dan Mårtensson, båda FP (1/11). Ack ja, jag kan förstå att det svider när ni blev bortvalda. Herrarna skall få lite hjälp på vägen om hur man kan tänka. Det är inte så svårt, ta er en funderare på det egna ansvaret i det hela.

Kan det möjligen beror på er? Och/eller kan det vara så att våra medlemmar i Centerpartiet gjort ett aktivt val.

För övrigt tror jag inte att ni vill föra den dialogen vidare i media, det skulle kanske skada Folkpartiet mer än ni önskar.

Om man nu har lite koll på läget, eller tar reda på fakta innan man skriver, så skulle herrarna Cargerman och Mårtensson veta att 2006 var jag gruppledare i Centerpartiet i Arboga och ingen annan.

Hur det är ställt med demokratin och dess spelregler i Folkpartiet vet jag inte men jag kan ju fundera, då herrarna tror att jag agerar egennyttigt.

Då bör jag upplysa herrarna om att i Centerpartiet har vi stadgar som vi skall följa och att det är medlemmarna som väljer det parlamentariska samarbetet!

Som avslutning på vår dialog kan jag bara beklaga de väljare som lagt sin röst på Folkpartiet, ett parti som ser sitt uppdrag som ”enkelt och lönsamt extraknäck”.

Själv ser jag mina uppdrag som ett förtroende jag fått av våra väljare.

Gruppledare

Centerpartiet, Arboga

Kerstin Rosenkvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons