Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte färdigdiskuterat

Annons

Nu är valen avklarade och vi har tagit ställning hur vi vill ha det i framtiden. Det innebär däremot inte att VA-frågan vid Hällarna är färdigdiskuterad, absolut inte. För det första vill jag bemöta Catrin Strömvall, S (14/9).

Jag kan konstatera att vi tolkar det skrivna ordet på olika vis i våra egna huvuden, det är en sak som är helt klart sann.

Om vi nu skall fortsätta med vad som är sant så vill Centerpartiet naturligtvis se en lösning i VA-frågan för helt klart vill vi skydda vår miljön, ingen säger eller har sagt något annat.

Det är rena galenskapen att tro något annat.

Mycket lågt måste jag säga att det är att skriva om personer som inte längre finns kvar hos oss, jag kan bara beklaga.

För övrigt måste jag bara kommentera sossarnas utskick några dagar före valet, intressant att läsa att de backar, antagligen ansåg de att det brann i knutarna.

De skriver ”billigare vatten och avlopp vid Hällarna” – och fortsätter med att de har beslutat om en ny inriktning av projektet!

Snacka om att vända kappan efter vinden, jovisst det var ju dags för val…

Hoppas bara att det stämmer och att det inte blir något annat beslut månaden efter valet, jag tror nämligen att det räcker med den frustration sossarna gett sommarstugeägarna vid Hällarna.

Centerpartiet

Arboga

Kerstin Rosenkvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons