Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget lugn vid Hällarna

Annons

De allra flesta av oss har haft en lugn och skön sommar, jag tror däremot inte att sommarstugeägarna vid Hällarna haft det så lugnt, tror förresten, jag vet. Det beror på den oro, det kaos och den frustration som styrande majoriteten skapade under våren och försommaren.

Oron bland annat över den enorma kostnaden på 200 000 kronor för att lösa VA-problemen och sedan dessutom inte ens få preciserat vad det är som kostar.

Nu skulle det röras om i grytan och det riktigt ordentligt. Nu ska det bli stopp för att parkera sin bil på tomten, det blir förbjudet.

Och att nyttja sina bryggor bli det också stopp för, bryggorna skall rivas, det räcker med en stor gemensam. Förbud, förbud, det liknar inte längre vårt Arboga, man kan tro att det har blivit en kommunistisk stad vi lever i.

Lika för alla, ingen får ha något mer än den andra. Eller är det så att nu skall sommarstuge-ägarna stävjas, rätta in sig i ledet. Det är minst sagt skamligt att bemöta våra skattebetalare på detta vis.

Nu kanske det är dags att lyssna på de alternativa förslag som de boende vid Hällarna har.

Men det är väl precis som vanligt tjuv- och rackarspel, för frågan om VA-lösning för sommarstugeägarna vid Hällarna kommer inte upp på dagordningen förrän efter valet.

Taktiskt eller?

Gruppledare, Centerpartiet Arboga

Kerstin Rosenkvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons