Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen kul baddag

Annons

Stora rubriker om simtävlingen, vilket var roligt för Köpings kommun, och sedan en annons om att nu öppnar badet för allmänheten äntligen!

Jätteroligt – och vi åker dit

flera familjer med små barn och möts av en lapp i kassan att plaskdammen är avstängd.

Fy vilken besvikelse! Det var ju den vi var ute efter. Vi badar i alla fall, men vi tyckte att det borde ha stått i den fina annonsen där det stod att badet öppnade.

Efter en dag på badet tänkte vi passa på att duscha innan vi åkte hem, men det visade sig att golvet inne i duschrummet var så halkigt att man skulle kunna tro att det var såpat.

Min tvååring som faktiskt gick försiktigt ramlade två gånger under duschningen och hans dag slutade olyckligt med en ”Kalle Anka-bula” i pannan.

När jag gick ut från badet påpekade jag detta i en trevlig ton för flickan som satt i kassan och bad henne att framföra detta till någon som kan påverka.

Det finns på andra badställen något som läggs på golven så att de inte så hala. Hon svarade snorkigt att det var kommunens och KBAB:s ansvar.

Så kontentan av denna baddag blev en mindre trevlig upplevelse. Man kan ju tycka och önska att ”kommunen och KBAB”, men framförallt personalen på badet vill att deras badgäster ska tycka att Krillan är ett trevligt bad och att alla är nöjda när de går hem och det tror jag att de flesta vill, men jag råkade bara träffa på fel person.

Så jag med flera hoppas att om man bestämmer sig för att rusta

upp badet ser över golven i duscharna!

Köping

Besviken mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons