Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel att stoppa cruisingen

Annons

Hela debatten om cruisingen i Köping saknar verklighetsförankring. Fördomar mot jänkåkare finns. Det känns inte rätt att polisen och politikerna i kommunen skall ha såna förutfattade åsikter om de som åker jänkare! Som tur är hör man på stan att majoriteten av folk inte delar den åsikten!

Hörde på radion idag om en stökig natt här i Köping, och det utan att det varit cruising. Och man kan ju dagligen läsa om rattfylla, slagsmål och annat som inte är bra för nån.

Dessutom är det en stad så full av skräp och glassplitter, det vet alla som rastar sin hund i stan. Och kan polisen verkligen bara stoppa vanliga bilister från att komma in till vår stad bara för att de kör jänkare? Är inte det diskriminerande? Hur blir det om man den 8 maj hamnar i en bilkö med sin jänkare, behandlas man annorlunda än om man tar Volvon?

Håller med om man bör ta bort dem som kör med barn och hund fulla i bil, men det gäller oavsett bilmärke. Och den svans som tyvärr förstör finns med på alla evenemang, från Köpingsfesten till studentfesten! Och sopor finns det gott om efter varje vanlig helg.

Gör någonting åt det problemet som inte har ett dugg med att man kör en viss bil att göra! Och på tal om fylla så är väl just Köpingsfesten ett bra exempel på legal fylla med allt vad det innebär.

Det är kul att se alla välskötta fina jänkare glida fram och höra V8-mullret, det är vi många som njuter av! Jag tycker nog att den svenska avundsjukan lyser igenom i denna fråga.

Det vore mera värt att vi alla satte in krafttag mot alla droger och det våld som finns här i Köping, innan det tar över hela stan.

Denna okunskap om vad det är att äga en jänkare och att vi faktiskt har vanliga liv med jobb, familj som alla andra börjar bli uttjatat tycker jag. Ni som inte fattat det, gå ut och prata med nån som har en och vem vet, ni har kanske fått nya vänner.

Köping

Elizabeth

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons