Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En utmärkt ambassadör

Annons

Apropå insändaren om företagsklimat i Arboga (5/10). Jag vill ge Göran Dahlén beröm för sitt proffsiga utövande av sin roll som näringslivschef och ambassadör för Arboga kommun.

Jag och min fru besökte Tekniska mässan 2008, en mässa där Nordens teknikintensiva företag utbyter tankar och idéer för att utvecklas.

Rätt vad det var så hör jag en bekant röst någonstans i vimlet av tusentals besökare. Vi letar oss fram och vem står där på scenen och håller föredrag om inte vår Göran Dahlén.

Ett föredrag som handlade om Arbogas del i ett logistikcentrum som faktiskt ligger trea som Sveriges bästa logistikläge (före Stor-Stockholm, Jönköping, Västerås, Eskilstuna med flera)!

Göran Dahlén berättade även om vår stora andel IT-relaterade företag som ingår som ett kluster i vår region. Kanon, jag kände mig stolt som Arbogabo och blev imponerad över hans framträdande på en så viktig mässa.

Frukostmöten är litet i sig men fungerar på samma sätt som en mässa, företagsledarna utbyter tankar och idéer vilket då och då leder till stora framsteg, som försvarmaktens centrallager med många nya jobb. Tack Göran Dahlén fortsätt med ditt framgångsrika arbetssätt, jag vet att företagen i stan också tycker om ditt sätt att arbeta på.

Jan, Arboga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons