Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En makalös tillställning

Annons

Äntligen, efter flera års väntan, ordnade Köping cruisers en kanonlördag. Vädret hade ni med er. Ung som gammal var ute efter en lång vinter. Ert jobb var makalöst. Även söndag morgon var ni ute och städade. Kärlek och respekt till er.

Men två små minus finns: Proppen vid Zigenarbacken. Kanske inte så lätt att ändra. Sedan har vi cruisingens vinnande bil. I år en mercedes! Bilar som VW-bussar, corvetter och andra märken ska ha en egen utställning plus pris.

Cruisingen – power meet – har alltid haft ett budskap: Amerikanska bilar = skönheter. Bevarade originallackade jänkare. Tyvärr ser man fina exemplar, men med önskelack och ej original. Så synd, så synd.

Har varit med sedan mitten av 60-talet. Kan dessa bilar, men all cruising plus power meet handlar om amerikanare. Det är renoverade originallackade gamla ”amrisar” som ska vinna både utställning och pris. Det är det som från början var och fortfarande är cruisingens budskap.

Har aldrig sett sedan power meet började annat än att amerikanare vunnit. Utbudet är enormt. Har varit med alla år, hoppas ni orkar nästa år också.

Bra gjort av er. Heder till hela klubben.

som växt upp med dessa bilar

Köping

Gamm-gumman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons