Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var inte knark

Annons

Min insändare 21/6, när jag trodde att jag sett en narkotikapåverkad ung kille, blev helt fel! Han var inte alls påverkad utan fick ett blodtrycksfall. Det var anledningen till att han ramlade ihop. Min insändare har påverkat honom negativt och jag är oerhört ledsen för det.

Jag trodde att jag skrev insändaren neutralt, så att man inte skulle kunna förstå när och var det skedde, men så blev det inte. Vi bor i en för liten stad för att skriva något som gäller generellt och tro att en person inte blir utpekad, vilket i det här fallet resulterade i att personer som känner pojken började undra.

Jag är glad för pojkens skull att mitt intryck var felaktigt. Och kanske just detta, att han såg så fin och trevlig ut, var det som berörde mig så mycket. Jag ville inte att den killen skulle hamna i något elände.

Det var utomordentligt klantigt av mig att inte tänka mig för innan jag skickade in mina tankar till tidningen. Jag skrev insändaren omgående när jag kom hem, men avvaktade ändå några dagar och var inte säker på att jag skulle skicka iväg den.

Men under tiden berättade jag för en vän om mina tankar, tankarna som fokuserades helt på narkotikan. Och vännen sa: ”Men skicka in den, det är viktigt att stävja knarket!”

Vännen var varken där när det hände eller hade läst insändarmanus, utan bara hört min version om hur oroad jag är för den allt tidigare introduktionen till knarket.

Så fel det blev. FÖRLÅT!

Arboga

Elisabeth Bertö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons