Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Angrepp på demokratin

Annons

Öppet brev till den/de anonyma. Jag vet inte vem du/ni är. Jag har inte sett ditt ansikte/ansikten. Jag vet inte vad du/ni exakt reagerar på, är arga på eller om du/ni helt enkelt tycker att det är kul att förstöra.

För tredje gången har någon/några saboterat Folkpartiets valstuga i Köping. Första gången var i våras då valstugan blev nedklottrad och fönstren krossade. I måndags var det någon/några som tog med sig brevlådan som var monterad på stugan för att ta emot allmänhetens frågor och uppfattning.

I tisdags var båda glasrutorna på valstugan krossade och affischer nedrivna. Denna dag var vi inte ensamma som drabbades för även Centerpartiets och Moderaternas stugor har blivit utsatta för din/er framfart.

Jag vet inte om du/ni är omedvetna eller medvetna om att din/er handling är ett angrepp på demokratin, ett angrepp på det fria ordet.

Jag skulle väldigt gärna veta vad dina/era motiv är. Vad är det som gör att det är så roligt att krossa fönster? Gör du/ni detta av ideologiska skäl eller bara helt enkelt för att ha roligt.

Gör du/ni det av ideologiska skäl är det bättre att ni tar kontakt med respektive partier och öga mot öga för fram era synpunkter för då kan vi lyssna på dig/er så att vi kan förstå varandra och göra något åt det som du/ni kanske är förbannade på!

Krossar du/ni fönster för att du/ni vill ha roligt, då är det bättre att du/ni anmäler dig/er till fallskärmshoppar- eller liknande kurs för då får ni såväl äventyr som spänning samt något roligt att göra i ett och samma paket.

Häromveckan blev ett av våra fina konditorier i Köping utsatt för fönsterkrossning. Det var inte första gången det hände.

Vad tror du/ni att det kostar för dem som äger konditoriet och som i princip nästan arbetar dygnet runt med att vi Köpingsbor skall få äta nybakat bröd, goda kakor och i lugn och ro få prata med varandra i serveringen?

Jag undrar hur skulle du/ni reagera om ni skulle se din/er stuga, ert konditori, bli utsatt för förstörelse?

Jag tycker att det räcker med förstörelser av olika slag i Köpings kommun! Det är bättre att bygga upp än att riva ner!

Genom detta öppna brev vill jag bjuda in dig/er att i stället för att förstöra bygga upp. Delge mig gärna din/er synpunkt på de ovan beskrivna händelserna! Vad är det du/ni saknar i Köpings kommun? Vad kan vi förändra och göra bättre?

Folkpartiet Liberalerna i Köpings kommun

Iván Czitrom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons