Annons
Vidare till bblat.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya uppgifter: Här misstänks Gryningspyromanen ha tänt på

 
Gryningspyromanen
Visa alla artiklar

Gryningspyromanen ska ha försökt tända på ett rum på socialförvaltningens kontor i Köping. Det bekräftar källor till SVT Nyheter Västmanland.

Som vi rapporterat tidigare häktades gryningspyromanen Ulf Borgström fredagen den 19 januari misstänkt för att ha försökt anlägga en brand på Nibblesbackevägen 17 i Köping, där bland annat socialförvaltningen finns. Nu bekräftar uppgifter till SVT Nyheter Västmanland att det var ett av socialförvaltningens rum som Ulf Borgström försökte tända på.

För prenumeranter och pluskunder [+]: Gryningspyromanen häktad – Advokaten: ”Han var förberedd på beslutet”

Natten till den 5 december ska någon ha gjort ett hål i en ruta till kontorsrummet, hällt in brännbar vätska och sedan tänt på skriver SVT Nyheter Västmanland. Branden självslocknade sen.

Polisen vill inte kommentera varför de kopplar händelsen till Ulf Borgström.

Ulf Borgström ska ha jobbat inom Köpings kommun för cirka 7-8 månader sedan.

För prenumeranter och pluskunder [+]: Gryningspyromanen kan psykundersökas: ”Det är för att tingsrätten ska kunna få en fullvärdig bedömning”