Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Isaksson och Rogefeldt klara för Köpingsfesten

Med drygt tre veckor kvar till Köpingsfesten har arrangören Earton Media gjort klart med två dragplåster – Patrik Isaksson och Västeråssonen Pugh Rogefeldt.

Annons
Patrik Isaksson och Pugh Rogefeldt är bokade till Köpingsfesten 2011 och kommer att spela i det nya tältet på parkeringen vid Bishops Arms.

Det är sedan tidigare klart att Västeråsbandet The Orchestra ska vara husband i det så kallade ”Bishop-tältet”, som är en av årets stora nyheter på Köpingsfesten och riktar sig till en publik som är 30+. Problemet för arrangören Earton Media har varit att få loss artister som kan tänka sig att spela tillsammans med husbandet. Därför har det dragit ut på tiden.

– Artisternas bokningsbolag vill inte att enbart artisterna kommer, utan att också deras band ska följa med. Vi vill i stället att artisten ska komma som gästartister och backas upp av husbandet The Orchestra, förklarar Henrik Hansson, vd för Earton Media.

Prisbilden är en annan faktor som spelat in i valet av artister.

– Det är sanslösa priser nu för tiden. De artister som är någorlunda i ropet just nu kostar minst fyra gånger mer, men det har löst sig bra med Patrik och Pugh och vi är på det hela nöjda, menar Henrik Hansson.

Patrik Isaksson, som spelar på fredagskvällen, kommer att ta med sig några egna musiker, men Henrik hoppas även att han kör låtar ihop med husbandet.

På lördagen är det Pughs tur och han kommer att köra fullt ut tillsammans med The Orchestra.

Läs mer i torsdagens Bärgslagsbladet/Arboga Tidning!

Mer läsning

Annons