Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motorcykelolycka på E18

Ett larm har kommit in om en motorcykelolycka på E18 i riktning mot Köping. 

Annons

Enligt första uppgifter Polisens länskommunikationscentral ska det vara en personbil och en motorcykel som är inblandade i olyckan. De berättar även att vägen är helt avstängd i riktning mot Köping. Senare reviderades uppgifterna till att det bara varit en motorcykel inblandad i olyckan.

Enligt Bbl/AT:s reporter på plats har olyckan skett vid vägarbetet ungefär mitt emellan Arboga och Köping, i höjd med Valskog och länsväg 577. Vid vägarbetet tvingas trafiken ut i vägrenen. Trafiken rullar nu på igen, men köerna sträcker sig hela vägen från Gräsnäs vid Arboga. 

På polisens hemsida beskrivs att olyckan skall ha förorsakats av att en motorcyklist skall ha kört in mellan två TMA-bilar och fått sladd och kört in en ev av TMA-bilarna. Föraren av motorcykeln fick föras med ambulans med befarade skador på benen. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.